Станивуковић испратио Вучића: Бањалука никад није имала бољи рођендан

22.04.2021. 13:14
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

 

Бањалука никад није имала бољи рођендан, поручио је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић након што је испратио предсједника Србије Александра Вучића, који је данас постао почасни грађанин Бањалуке.

Након разговора са господином Вучићем Бањалуку очекује много пројеката. Мени је рекао да изаберем пројекте, а Србија ће све то да одради са Београдом, рекао је Станивуковић.

Истакао је да је мост у Чесми приоритет што је поздравио и Вучић као и представници Српске. Школа у Врбањи је такође договорена да буде саграђена.

Истакао је да ће Србија помоћи отварање двије фирме у Бањалуци.

– Има ли бољег рођендана. Свима нам је пуно срце. Добијамо много подршке да Бањалука иде напред – рекао је Станивуковић.

Одговарајући на питање новинара зашто је био озвучен током састанка са предсједником Србије, Станивуковић је рекао да му нико није дао такву сугестију и да није вријеме за инсинуације.

– Данас је свечан дан и данас се сви поштујемо. Састанак је прошао у најбољем реду. Добијамо школу, мост, нове инвеституре. Ја сам срећан и не видим зашто једна бубица смета – рекао је Станивуковић.

 

Коментари 0
Повезане вијести
У сриједу у УН о резолуцији о Сребреници и сједница Савјета безбједности УН о БиХ У сриједу у УН о резолуцији о Сребреници и сједница Савјета безбједности УН о БиХ
Изабрана нова Влада Србије на челу са Вучевићем Изабрана нова Влада Србије на челу са Вучевићем
Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих Млади иноватори Матеј Влашки и Марко Поповић освојили златну награду на ИНОСТ-у младих
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    4h 56m
    4
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    5h 1m
    1
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    5h 53m
    0
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    18h 23m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    6h 7m
    0