Стефан Томић претучен у Клокоту након Божићне литургије

07.01.2023. 12:46
0
ИЗВОР: srna.rs

Србин Ивица Томић из села Клокот изјавио је да је веома разочаран и узнемирен након што су његовог сина Стефана протекле ноћи претукла осоморица Албанаца, када се са братом враћао са поноћне Божиће литургије.

- Мој син се враћао из цркве са братом од тетке и док су пролазили поред локалне кафане `Калаја`, са друге стране пута изашла је група од осам Албанаца и насрнула на њих наневши мом сину повреде на оку, ребру, оба колена и на лактовима. Псовали су им `српску мајку` - рекао је Ивица Томић за "Косово онлајн".

Он је додао га је син позвао телефоном и обавијестио шта се догодило и отишао да пријави случај у оближњој у полицијској станици.

- Разочарам сам, јер су мог сина на испитивању у полицији задржали до јутрос у 7.00 часова, као да је он починилац. Ни крив, ни дужан - истакао је Томић.

Канцеларија Владе Србије за Косово и Метохију саопштила је да и овај мучки напад на српско дијете показује антисрпску хистерију која влада на Косову и Метохији и колико су Срби, посебно јужно од Ибра угрожени.

Припадник Косовске безбједносне службе албанске националности ранио је јуче Стефана /11/ и Милоша Стојановић /21/ на које је пуцао из ватреног оружја док су се враћали из сјече Бадњака у селу Готовуша код Штрпца.

Коментари 0
Повезане вијести
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
Претучени тинејџер подлегао повредама Претучени тинејџер подлегао повредама
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    6h 57m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    21h 11m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    19h 18m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    18h 6m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    4h 33m
    0