Stefan Tomić pretučen u Klokotu nakon Božićne liturgije

07.01.2023. 12:46
0
IZVOR: srna.rs

Srbin Ivica Tomić iz sela Klokot izjavio je da je veoma razočaran i uznemiren nakon što su njegovog sina Stefana protekle noći pretukla osomorica Albanaca, kada se sa bratom vraćao sa ponoćne Božiće liturgije.

- Moj sin se vraćao iz crkve sa bratom od tetke i dok su prolazili pored lokalne kafane `Kalaja`, sa druge strane puta izašla je grupa od osam Albanaca i nasrnula na njih nanevši mom sinu povrede na oku, rebru, oba kolena i na laktovima. Psovali su im `srpsku majku` - rekao je Ivica Tomić za "Kosovo onlajn".

On je dodao ga je sin pozvao telefonom i obavijestio šta se dogodilo i otišao da prijavi slučaj u obližnjoj u policijskoj stanici.

- Razočaram sam, jer su mog sina na ispitivanju u policiji zadržali do jutros u 7.00 časova, kao da je on počinilac. Ni kriv, ni dužan - istakao je Tomić.

Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju saopštila je da i ovaj mučki napad na srpsko dijete pokazuje antisrpsku histeriju koja vlada na Kosovu i Metohiji i koliko su Srbi, posebno južno od Ibra ugroženi.

Pripadnik Kosovske bezbjednosne službe albanske nacionalnosti ranio je juče Stefana /11/ i Miloša Stojanović /21/ na koje je pucao iz vatrenog oružja dok su se vraćali iz sječe Badnjaka u selu Gotovuša kod Štrpca.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pretučena dvojica Srba u Bošnjačkoj mahali, uhapšena trojica Albanaca Pretučena dvojica Srba u Bošnjačkoj mahali, uhapšena trojica Albanaca
Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO) Više od 600 vjernika u manastiru Visoki Dečani na praznik Cvijeti (FOTO)
Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN? Ko je bila Marica Mirić čiju je sliku pokazao Vučić na sjednici Savjeta bezbjednosti UN?
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    13h 54m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    4h 52m
    10
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    13h 18m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    11h 33m
    12
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    13h 12m
    0