Стевандић: Ја сам партизанско дијете!

10.10.2020. 14:17
2
ИЗВОР: Bn TV

-Нисам четник, ја сам партизанско дијете -рекао је синоћ рекао у емисији ТВ Фаце предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић, који је такође рекао да не подржава ни четнички ни партизански покрет.

-Не подржавам ни четнички ни партизански покрет.То је све прошлост и знак великих подјела на Балкану поготово подјела међу српским народом - рекао је Стевандић.

Стевандић је  рекао да не подржава ни четнички ни партизански покрет.

На питање јесте да ли је за отцјепљење Републике Српске и припајање Србији, Стевандић је одговорио да су приче о Великој Србији само велика флоскула.

-Никада нисам припадао причи о Великој Србији зато што сматрам да је то само материјал за српске непријатеље -  казао је Стевандић.

- Додиков циљ није припајање Републике Српске Србији. То је само могућност алтернативе уколико неко жели да укине Републику Српску- одговорио је Стевандић на питање да ли је његов циљ оно што је Додик, бар декларативно најављује, припајање Републике Српске Србији,

Међутим, видео снимак са Стевандићевог путовања и србовања о трошку грађана не иде у прилог са поменутом изјавом у синоћној емисији на TV Face.

 

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Мајстор 20.01.2023. 11:00
    Види се да си дјетета највећих српских непријатеља.
  • Generic placeholder image
    Trapara 10.10.2020. 16:09
    Ovaj je pravi djugum. Dno dna!
Повезане вијести
Четнички војвода Бранислав Гавриловић Брне Четнички војвода Бранислав Гавриловић Брне
Владо Шипчић – посљедњи четник који је оружану борбу са комунистима водио до 1957. године Владо Шипчић – посљедњи четник који је оружану борбу са комунистима водио до 1957. године
Годишњица усташког злочина у селу Газиводе код Подграба (ФОТО) Годишњица усташког злочина у селу Газиводе код Подграба (ФОТО)
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    6h 37m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    20h 51m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    18h 58m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    17h 46m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    4h 13m
    0