Стевандић: Ја сам партизанско дијете!

10.10.2020. 14:17
1
ИЗВОР: Bn TV

-Нисам четник, ја сам партизанско дијете -рекао је синоћ рекао у емисији ТВ Фаце предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић, који је такође рекао да не подржава ни четнички ни партизански покрет.

-Не подржавам ни четнички ни партизански покрет.То је све прошлост и знак великих подјела на Балкану поготово подјела међу српским народом - рекао је Стевандић.

Стевандић је  рекао да не подржава ни четнички ни партизански покрет.

На питање јесте да ли је за отцјепљење Републике Српске и припајање Србији, Стевандић је одговорио да су приче о Великој Србији само велика флоскула.

-Никада нисам припадао причи о Великој Србији зато што сматрам да је то само материјал за српске непријатеље -  казао је Стевандић.

- Додиков циљ није припајање Републике Српске Србији. То је само могућност алтернативе уколико неко жели да укине Републику Српску- одговорио је Стевандић на питање да ли је његов циљ оно што је Додик, бар декларативно најављује, припајање Републике Српске Србији,

Међутим, видео снимак са Стевандићевог путовања и србовања о трошку грађана не иде у прилог са поменутом изјавом у синоћној емисији на TV Face.

 

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Trapara 10.10.2020. 16:09
  Ovaj je pravi djugum. Dno dna!
Повезане вијести
Саво Дерикоња - човјек чије име српски народ шапатом и с поштовањем помиње Саво Дерикоња - човјек чије име српски народ шапатом и с поштовањем помиње
Стевандић: ЦИК покушава да бира одборнике и градоначелнике Стевандић: ЦИК покушава да бира одборнике и градоначелнике
Говедарица: Стевандић ће схватити да се јуче у својој реакцији Додик нашалио Говедарица: Стевандић ће схватити да се јуче у својој реакцији Додик нашалио
Најчитаније
 • Повећана основица примања за борачке категорије у Српској
  22h 2m
  0
 • Ђорђе Мочевић најбржи у пливању за Часни крст на Жељезници у Војковићима
  2h 56m
  0
 • Данас пливање за Часни крст на ријеци Жељезници у Војковићима
  6h 26m
  0
 • Паљанин Петар Благојевић нови фудбалер Simm Baua
  16h 56m
  0
 • Због дуга за РТВ таксу заплијенили му тракторску брначу (ФОТО)
  17h 36m
  3