Стиже Снепчет плус

19.06.2022. 21:21
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Компанија Снеп спроводи тестове претплате под називом Снепчет плус, која ће, према ријечима компаније, корисницима омогућити "рани приступ новим опцијама и другим предностима"

Представница Снепа, Лиз Маркман, потврдила је да је у току интерно тестирање Снепчет плуса, нове претплатничке услуге за кориснике ове мреже.

- Узбуђени смо због могућности да са нашим претплатницима дијелимо ексклузивне, експерименталне функције, као и нове функционалности прије званичног објављивања и тако сазнамо више о томе како најбоље можемо да допринесемо заједници – истакла је Маркманова.

Судећи по првим информацијама, које је на Твитеру објавио истраживач апликација Алесандро Палуци, Снеп такође тестира и друге функционалности за Снепчет плус укључујући могућности да једног од својих пријатеља означите као свог “најбољег пријатеља број 1“, промијените Снепчет иконицу и видите ко поново гледа ваше сторије.

Цијена за Снепчет плуса износиће 4,59 евра мјесечно, а постојаће могућност претплате на годишњем нивоу са попустом, пише Noob.

Коментари 0
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    7h 53m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    22h 7m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    20h 14m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    19h 2m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    5h 29m
    0