Stiže Snepčet plus

19.06.2022. 21:21
0
IZVOR: srpskainfo.com

Kompanija Snep sprovodi testove pretplate pod nazivom Snepčet plus, koja će, prema riječima kompanije, korisnicima omogućiti "rani pristup novim opcijama i drugim prednostima"

Predstavnica Snepa, Liz Markman, potvrdila je da je u toku interno testiranje Snepčet plusa, nove pretplatničke usluge za korisnike ove mreže.

- Uzbuđeni smo zbog mogućnosti da sa našim pretplatnicima dijelimo ekskluzivne, eksperimentalne funkcije, kao i nove funkcionalnosti prije zvaničnog objavljivanja i tako saznamo više o tome kako najbolje možemo da doprinesemo zajednici – istakla je Markmanova.

Sudeći po prvim informacijama, koje je na Tviteru objavio istraživač aplikacija Alesandro Paluci, Snep takođe testira i druge funkcionalnosti za Snepčet plus uključujući mogućnosti da jednog od svojih prijatelja označite kao svog “najboljeg prijatelja broj 1“, promijenite Snepčet ikonicu i vidite ko ponovo gleda vaše storije.

Cijena za Snepčet plusa iznosiće 4,59 evra mjesečno, a postojaće mogućnost pretplate na godišnjem nivou sa popustom, piše Noob.

Komentari 0
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    4m
    0
  • Dan kada je za odbranu Srpske Ilidže i srpskog naroda živote dalo 12 Ilidžanaca
    23h 1m
    0
  • Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice
    17h 47m
    0
  • Pošte Srpske privremeno zatvorile ispostavu u šalter sali Opštine Istočna Ilidža
    19h 2m
    0
  • Junački sinovi Srpske Ilidže odbranili svoja ognjišta (FOTO)
    19h 38m
    0