Стручњак открива највећу грешку коју људи праве када купују аутомобил

18.07.2019. 15:33
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Бивши продавач аутомобила и стручњак за продају Мет Џонс због тога упозорава на велику грешку коју купци праве приликом куповине возила.

“Људи се фиксирају на рату коју ће плаћати за ауто и забораве додати остале трошкове који долазе уз ауто, као што су гориво, одржавање и поправци”, објашњава Џонс.

Цијена осигурања је такође врло важна, поготово ако купујете нов аутомобил.

Не насједајте на трикове продавача “Важно је да сагледате куповину из свих углова”, додаје.

Постоји још “сакривених” цијена које долазе уз куповину аутомобила, попут оних за опадање вриједности аутомобила кроз године и са повећањем пријеђене километраже, промјене уља те замјене гума и кочнице.

А у случају да купујете од овлаштеног продавача, велике су шансе да ће вам понудити прегршт додатака – од додатних гаранција до боје.

“Представиће вам толико различитих ствари да ћете помислити да морате купити нешто од тога. Морате бити спремни на то. Ако желите неки додатак, онда га купите, али ако нешто не желите, сасвим је у реду да кажете ‘не'”, закључује.

Коментари 0
Повезане вијести
Колико се за куповину половног аутомобила мора радити у БиХ, а колико у региону? Колико се за куповину половног аутомобила мора радити у БиХ, а колико у региону?
Падаће цијене половњака и у БиХ? Падаће цијене половњака и у БиХ?
Предсједништво БиХ купило три нова аутомобила, укупна вриједност 488.536 КМ Предсједништво БиХ купило три нова аутомобила, укупна вриједност 488.536 КМ
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    18h 4m
    5
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    1h 38m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    15h 39m
    6
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    20h 47m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    5m
    0