Сутра мало топлије

28.04.2022. 15:43
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује умјерено облачно вријеме са сунчаним интервалима и мало топлије, уз дневну температуру ваздуха од 15 до 24 степена Целзијусова.

Јутро ће на истоку и у вишим предјелима на западу бити облачно уз мјестимично слабу кишу понегдје, а у осталим предјелима претежно ведро, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће мало топлије уз сунчане периоде и умјерену облачност, на истоку у послијеподневним и вечерњим часовима облачније уз слабу кишу понегдје, а на југу Херцеговине претежно сунчано и вјетровито.

Јутарња температура ваздуха износиће од седам до 12, у вишим предјелима до три, а дневна од 15 до 21, на југу око 23, у вишим предјелима од 10 степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверног смјера, а у Херцеговини умјерено јака бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена данас у 14.00 часова: Бјелашница минус два, Хан Пијесак и Калиновик девет, Соколац 10, Мркоњић Град 11, Гацко, Бијељина, Бугојно, Градачац, Сарајево и Тузла 12, Невесиње, Сребреница, Рибник, Шипово и Јајце 13, Зворник и Ливно 14, Рудо, Вишеград, Добој и Зеница 15, Фоча, Србац, Бањалука, Бихаћ и Сански Мост 16, Приједор 17, Мостар 19, Билећа и Широки Бријег 20, Груде 21, те Неум и Требиње 22 степена Целзијусова.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша
Данас нестабилно са пљусковима Данас нестабилно са пљусковима
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    22h 32m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    8h 5m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    22h 42m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    8h 11m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    8h 9m
    0