Сутра мирни скуп на мјесту гдје је страдала Азра Спахић (ФОТО)

27.05.2023. 20:05
2
ИЗВОР: srna.rs/srpskainfo.com

Након смрти младе докторице Азре Спахић, коју је аутомобилом синоћ усмртио Армин Берберовић, сутра ће се одржати мирни скуп на Мариндвору, на локацији гдје је страдала дјевојка.

Вијест о организовању скупа је објављена на Фејсбук страници “Ви ово дозвољавате за Едиту и Селму”.

Подсјећамо, једна дјевојка је погинула, а двије су тешко повријеђене у саобраћајној несрећи која се догодила у центру Сарајева, а једно лице је ухапшено након увиђаја.

Саобраћајна несрећа догодила се синоћ око 23.30 часова у насељу Мариндвор када је аутомобил ударио троје пјешака, потврђено је Срни у МУП-у Кантона Сарајево.

Повријеђене дјевојке су превезени у Клинички центар Сарајево, гдје су задржане на даљем лијечењу.

Возач аутомобила "мерцедес", након увиђаја је ухапшен због сумње у почињење тешких кривичних дјела против безбједности и саобраћаја и у току је његова криминалистичка обрада у полицији.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Aaa 28.05.2023. 14:34
    Tuga, trebala bi polocija i kod nas po Lukavici malo uvesti red ovim divljacima sa tatinim autima, mene neki dan umalo klosarcic nije udario na pjesackim, sreca pa mu je bilo zeleno da moze pobjeci jos kao svadja se nesto a pobjeze kao tetka neka...
  • Generic placeholder image
    Citalac 28.05.2023. 08:06
    Strasno je to sto se ugasio jedan mladi zivot ali negdje procitah da se na mjestu stradanja ove mlade zene pale svijece I donosi cvijece sto kod muslimana odnosno po islamu ne postoji,pa je strasno kada neko u vlastitu religiju uvodi pomodarstvo.

Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    21h 38m
    0
  • Крађа у Палама
    19h 56m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    16h 23m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    19h 11m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    12h 32m
    0