Сутра о ребалансу буџета

12.10.2020. 10:53
0
ИЗВОР: СРНА

Скупштина града Источно Сарајево на сутрашњој сједници треба да усвоји Приједлог ребаланса буџета за ову годину у износу од 13.877.454 КМ, што представља повећање у односу на планирани буџет за 2.593.023 КМ.

Основни разлози за израду ребаланса буџета су планирање и потрошња неутрошених намјенских средстава по основи кредита, усклађивање планираних вриједности појединих врста прихода и примитака, као и исказане потребе за унутрашњим прерасподјелама средстава појединих потрошачких јединица, саопштено је из Скупштине града Источно Сарајево.

Одборници ће расправљати и о извршењу буџета града за шест мјесеци ове године, који је оставрен у износу од 4.449.729 КМ.

Градска Скупштина сутра треба да донесе одлуке о измјенама и допунама Статута града и о измјенама и допунама Пословника о раду Скупштине града Источно Сарајево.

На дневном реду су и информације о утрошку кредитних средстава, о стању у области запошљавања на подручју града и реализацији програма запошљавања, са освртом на борачке категорије, као и информација о стању примарне, секундарне и терцијарне здравствене заштите.

Почетак сједнице планиран је за 10.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Поново блокирано одржавање сједнице о НАТО агресији на СРЈ Поново блокирано одржавање сједнице о НАТО агресији на СРЈ
Клуб одброника СДС-а упутио иницијативу да једна од улица носи назив по Николи Гардовићу Клуб одброника СДС-а упутио иницијативу да једна од улица носи назив по Николи Гардовићу
Савјет безбједности УН одбио да расправља о НАТО агресији на Југославију Савјет безбједности УН одбио да расправља о НАТО агресији на Југославију
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    7h 38m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 34m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    22h 18m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    23h 30m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    20h 3m
    0