Sutra o rebalansu budžeta

12.10.2020. 10:53
0
IZVOR: SRNA

Skupština grada Istočno Sarajevo na sutrašnjoj sjednici treba da usvoji Prijedlog rebalansa budžeta za ovu godinu u iznosu od 13.877.454 KM, što predstavlja povećanje u odnosu na planirani budžet za 2.593.023 KM.

Osnovni razlozi za izradu rebalansa budžeta su planiranje i potrošnja neutrošenih namjenskih sredstava po osnovi kredita, usklađivanje planiranih vrijednosti pojedinih vrsta prihoda i primitaka, kao i iskazane potrebe za unutrašnjim preraspodjelama sredstava pojedinih potrošačkih jedinica, saopšteno je iz Skupštine grada Istočno Sarajevo.

Odbornici će raspravljati i o izvršenju budžeta grada za šest mjeseci ove godine, koji je ostavren u iznosu od 4.449.729 KM.

Gradska Skupština sutra treba da donese odluke o izmjenama i dopunama Statuta grada i o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Skupštine grada Istočno Sarajevo.

Na dnevnom redu su i informacije o utrošku kreditnih sredstava, o stanju u oblasti zapošljavanja na području grada i realizaciji programa zapošljavanja, sa osvrtom na boračke kategorije, kao i informacija o stanju primarne, sekundarne i tercijarne zdravstvene zaštite.

Početak sjednice planiran je za 10.00 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ponovo blokirano održavanje sjednice o NATO agresiji na SRJ Ponovo blokirano održavanje sjednice o NATO agresiji na SRJ
Klub odbronika SDS-a uputio inicijativu da jedna od ulica nosi naziv po Nikoli Gardoviću Klub odbronika SDS-a uputio inicijativu da jedna od ulica nosi naziv po Nikoli Gardoviću
Savjet bezbjednosti UN odbio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju Savjet bezbjednosti UN odbio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    1h 33m
    7
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    19h 55m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    21h 10m
    1
  • Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
    17h 3m
    0
  • Skupština Džudo saveza Srpske bez kvoruma
    20h 9m
    1