Сутра облачно, до 20 степени Целзијусових

21.02.2024. 15:48
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује облачно вријеме, уз сунчане интервале само на крајњем истоку и југу, те максималну температуру ваздуха до 20 степени Целзијусових.

Падавине се очекују увече и у ноћи на југу и понегдје на југозападу, док ће вјетар бити умјерен до јак, на моменте олујни, јужних смјерова.

Минимална температура ваздуха износиће од један до седам, у вишим предјелима од минус три степена Целзијусова, а максимална од 13 до 20 степени Целзијусових, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У Републици Српској и ФбиХ данас је преовладавало умјерено до претежно облачно вријеме уз постепено разведравање, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус четири степена, Калиновик и Хан Пијесак четири, Соколац и Иван седло пет, Кнежево, Мраковица и Чемерно седам, Гацко, Сребреница и Сарајево осам, Вишеград, Мркоњић Град, Рудо и Фоча 10, Дринић, Зворник, Рибник, Шипово, Бугојно, Ливно и Тузла 11, Градачац 12, Бијељина, Добој и Зеница 13, Приједор, Србац, Сански Мост и Бихаћ 14, Бањалука, Билећа, Нови Град, Дрвар и Широки Бријег 15, Мостар, Неум и Столац 16, те Требиње 17 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша Сутра ујутро сунчано и топло, послије подне киша
Данас нестабилно са пљусковима Данас нестабилно са пљусковима
Сутра послије подне киша Сутра послије подне киша
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    21h 1m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    6h 34m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    21h 11m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    6h 40m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    6h 38m
    0