Сутра облачно, мјестимично слаб снијег

18.01.2020. 17:44
0
ИЗВОР: Срна

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити облачно и хладно вријеме, мјестимично са слабим снијегом на сјеверу и на планинама.

Ујутро се очекује снијег на западу и југозападу уз формирање мањег сњежног покривача. Слаб снијег ће током пријеподнева падати у већини крајева, осим на југу и сјевероистоку гдје ће бити облачно, прохладно и суво.

На сјеверу ће дувати слаб до умјерен сјеверац, а на југу Херцеговине бура, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха од минус три до један, на планинама и висоравнима око минус пет, на југу Херцеговине око два степена Целзијусова, а највиша дневна од минус један до четири, на југу до девет, у планинама од минус три степена Целзијусова.

Слабо провијавање снијега метеролози су најавили и за понедјељак, а од уторка се очекује стабилизација времена.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас је већи дио БиХ био под маглом и ниским наоблачењем, а и у Херцеговини је дошло до постепеног наоблачења.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Сарајево минус четири, Мраковица минус три, Рудо, Фоча, Бијељина, Добој и Тузла минус два, Сребреница, Вишеград и Бањалука минус један, Приједор, Нови Град, Србац, Мркоњић Град, Зворник, Рибник и Бихаћ нула, Чемерно четири, Хан Пијесак пет, Гацко шест, Мостар седам, Требиње девет и Билећа 10 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра претежно облачно са слабим пљусковима Сутра претежно облачно са слабим пљусковима
Сутра умјерено до претежно облачно Сутра умјерено до претежно облачно
Сутра топлије, уз наоблачење са повременом кишом и пљусковима Сутра топлије, уз наоблачење са повременом кишом и пљусковима
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    9h 18m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    18h 10m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    12h 1m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    15h 46m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    6h 53m
    4