Сутра облачно, могућа пролазна киша

25.04.2020. 16:47
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно облачно вријеме, а могућа је пролазна киша и пљускови са грмљавином.

Очекује се да ујутро буде умјерено до претежно облачно, на сјевероистоку уз малу облачност, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана преовладаваће промјењиво вријеме, од сјеверозапада ка југоистоку уз повремену кишу, краткотрајни пљускови са грмљавином могући су у вишим крајевима, а биће и сунчаних периода. На југу ће бити суво и претежно сунчано.

Стабилизација времена очекује се крајем вечери и током ноћи на понедјељак, 27. април.

Дуваће слаб вјетар, претежно источних смјерова у сјеверним и централним предјелима, а у јужним слаб до умјерен југозападни.

Јутарња температура ваздуха од шест до 11, на планинама од четири степена, а највиша дневна од 15 до 20, на сјеверу који степен више, а у планинама од 11 степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас је сунчано, уз малу до умјерену облачност, крајем дана или у вечерњим часовима могући су понегдје локални пљускови.

Температура измјерена у 14.00 часова: Бјелашница шест степени, Калиновик 16, Гацко 17, Билећа и Ливно 18, Соколац, Требиње и Хан Пијесак 19, Сарајево, Бугојно, Мостар и Неум 22, Мркоњић Град и Шипово 23, Вишеград, Рибник, Рудо, Србац, Сребреница и Фоча 24, Бијељина, Бихаћ и Нови Град 25, а Бањалука, Добој и Приједор 26 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови
Сутра сунчано и топло Сутра сунчано и топло
Сутра претежно сунчано Сутра претежно сунчано
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 1m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 0m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 36m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 57m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 40m
    9