Сутра облачно са слабом кишом

11.03.2021. 14:36
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује облачно вријеме, са слабом кишом у другој половини дана, уз дневну температуру ваздуха између осам и 14 степени Целзијусових.

Ујутру и током дана биће умјерено до претежно облачно, повремено са краћим сунчаним периодима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Прије подне на сјеверу биће мјестимично са слабом кишом која ће се до вечери проширити и на остале крајеве, а на планинама је могућ и слаб снијег.

Слабе до умјерене падавина очекују се и током ноћи на суботу.

Дуваће слаб до умјерен вјетар јужног и југоисточног смјера.

Најнижа јутарња температура ваздуха биће између минус два и четири степена Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Данас је преовладавало претежно сунчано вријеме, а ниске наоблаке било је прије подне на истоку земље.

Температура ваздуха данас у 13.00 часова: Бјелашница минус 10, Калиновик један, Хан Пијесак, Соколац два, Чемерно три, Гацко четири, Иван седло шест, Вишеград, Мраковица, Рудо, Невесиње и Сребреница седам, Фоча, Сарајево осам, Билећа, Ливно девет, а Бијељина, Дринић, Зворник, Бугојно и Тузла 10 степени Целзијусових.

У Мркоњић Граду, Српцу, Шипову и Градачцу данас у 13.00 часова измјерено је 11 степени Целзијусових, у Дрвару, Јајцу, Неуму, Требињу и Зеници 12, Новом Граду, Добоју и Приједору 13, а у Рибнику, Бањалуци, Бихаћу, Мостару и Санском Мосту 14 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO) Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
Превозници у сталној битки за возаче Превозници у сталној битки за возаче
Најављено појачано кретање возила Еуфора у наредне двије седмице Најављено појачано кретање возила Еуфора у наредне двије седмице
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    16h 41m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    13h 13m
    4
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    15h 57m
    0
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    11h 35m
    0
  • Данас Марковдан
    20h 23m
    0