Сутра претежно облачно са слабим пљусковима

25.04.2024. 15:37
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме, уз могуће слабе локалне пљускове, те температуру ваздуха до 22 степена Целзијусова.

Јутро ће бити претежно ведро уз малу до умјерену облачност, а око ријека и по котлинама са пролазном маглом, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће мало топлије уз сунчане периоде и услиједиће постепено наблачење од југа и запада које ће донијети кишу углавном на југу и западу. Током послијеподнева краткотрајна киша могућа је и понегдје на сјеверу.

Јутарња температура ваздуха износиће од два до седам, у вишим крајевима од минус два, а дневна од 15 до 22, у вишим предјелима од 10 степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар, већином јужног, а на сјеверу сјеверног и сјевероисточног смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

У Републици Српској и ФБиХ данас је било умјерено до претежно облачно.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница минус два степена, Хан Пијесак и Чемерно шест, Кнежево осам, Калиновик девет, Сребреница, Соколац, Бихаћ и Ливно 10, Гацко и Мркоњић Град 11, Шипово, Зворник, Рибник и Србац 11, Тузла 12, Градачац 13, Бањалука, Бијељина, Добој, Нови Град, Бугојно, Сански Мост и Сарајево 14, Приједор, Билећа и Неум 15, Требиње, Фоча, Широки Бријег и Зеница 16, Рудо 17, Вишеград 18, Мостар 19 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра претежно сунчано и топлије Сутра претежно сунчано и топлије
Наш град богатији за три дјечака Наш град богатији за три дјечака
Данас промјенљиво, послије подне понегдје киша Данас промјенљиво, послије подне понегдје киша
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    21h 14m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    12h 12m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    20h 38m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    18h 53m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    20h 32m
    0