Сутра пролазна киша и пљускови

26.04.2020. 15:49
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује нестабилно вријеме уз пролазну кишу и краће пљускове са грмљавином.

Јутро ће бити претежно ведро и сунчано, осим на сјевероистоку, док су пролазна киша и краћи пљускови са грмљавином могући током дана од централних крајева према сјеверу и истоку, из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб вјетар, претежно источних смјерова у сјеверним и централним предјелима, а у јужним слаб до умјерен југозападни.

Јутарња температура ваздуха од шест до 11, на планинама од три степена, док ће највиша дневна износити од 18 до 23, на сјеверу који степен више, у планинама од 14 степени Целзијусових.

Слично вријеме задржаће се и наредне дане, повремена киша и пљускови очекују се до половине седмице, али ће дневна температура бити од 18 до 24 степена Целзијусова.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас преовладава умјерено до претежно облачно вријеме, у Херцеговини претежно ведро, а према вечери очекују се локални пљускови и грмљавина.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница пет степени, Мраковица и Хан Пијесак 12, Соколац и Чемерно 13, Бугојно и Нови Град 14, Вишеград, Бихаћ, Калиновик, Мркоњић Град и Рибник 15, Бијељина, Тузла и Сребреница 16, Србац и Ливно 17, Бањалука, Гацко и Добој 18, Приједор, Сарајево и Шипово 19, Билећа, Требиње и Фоча 20, Рудо 22, Неум 23, те Мостар 24 степена Целзијусова.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра промјенљиво, током ноћи киша Сутра промјенљиво, током ноћи киша
Сутра сунчано и топло Сутра сунчано и топло
Сутра нестабилно са пљусковима и грмљавином Сутра нестабилно са пљусковима и грмљавином
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 10m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 33m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 6m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 3m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    12h 54m
    0