Сутра промјенљиво облачно, уз сунчане периоде

19.12.2020. 14:20
0
ИЗВОР: СРНА

У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) и сутра се очекује слично вријеме, промјенљиво облачно са повременим сунчаним интервалима.

Ујутро ће бити мало хладније, са слабим мразем локално, те маглом у котлинама на сјеверу и истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана ће на југу бити више облака, а сунчаних интервала у сјеверним и источним крајевима, док ће увече бити претежно облачно у већини крајева.

Јутарња температура ваздуха од минус два до четири, у планинама око минус шест, а највиша дневна од пет до 10, на планинама од два, а на југу око 13 степени Целзијусових.

Дуваће слаб и промјенљив вјетар.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, данас по котлинама и уз ријечне токове има магле и ниске облачности, а у осталим крајевима је претежно сунчано.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Соколац минус један, Бјелашница нула, Сарајево, Бугојно, Шипово и Рудо један, Бањалука, Приједор, Градачац, Сански Мост, Тузла, Зеница, Сребреница, Рибник и Нови Град два, Бихаћ, Зворник, Вишеград и Србац три, Добој четири, Мраковица пет, Хан Пијесак шест, Билећа, Гацко, Мркоњић Град и Ливно седам, Требиње осам, Мостар и Неум 11, те Груде 12 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас сунчано, температура до 24 степена Данас сунчано, температура до 24 степена
Посљедња два дана априла температура до 30 степени Целзијусових Посљедња два дана априла температура до 30 степени Целзијусових
Сутра претежно облачно са слабим пљусковима Сутра претежно облачно са слабим пљусковима
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    2h 25m
    7
  • Радник пао са стуба и погинуо
    20h 47m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    22h 2m
    1
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    17h 55m
    0
  • Скупштина Џудо савеза Српске без кворума
    21h 1m
    1