Сутра протест у Подгорици због смјене Бечића

08.02.2022. 15:03
0
ИЗВОР: СРНА

Посланик Демократске Црне Горе Владимир Мартиновић најавио је за сутра у Подгорици протест због смјене Алексе Бечића са мјеста предсједника Скупштине.

Мартиновић је рекао да је јуче у Скупштии дошло до прекрајања изборне воље грађана од Коалиције "Црно на бијело" која, како је рекао, твори нову већину са Демократском партијом социјалиста /ДПС/, што сматра да је супротно Уставу, изборној вољи и свим демократским принципима.

- Као што смо најавили, сутра у 18.00 часова окупићемо се код Храма, гдје ћемо мирно и достојанствено изразити наше демократско и Уставом загарантовано право да, заједно са грађанима, изразимо незадовољство - рекао је Мартиновић.

Он је додао и да се протести неће зауставити сутра јер, како је истакао, у тој партији очекују да заједно са грађанима спријече "издају њиховог повјерења".

Коментари 0
Повезане вијести
Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО) Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО)
Дио мјештана поново протестовао против изградње депоније у Козјој Луци Дио мјештана поново протестовао против изградње депоније у Козјој Луци
Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ Земљотрес у Црној Гори, осјетио се и у БиХ
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    22h 24m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    19h 53m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    14h 7m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    19h 11m
    1
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    10h 19m
    0