Sutra protest u Podgorici zbog smjene Bečića

08.02.2022. 15:03
0
IZVOR: SRNA

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović najavio je za sutra u Podgorici protest zbog smjene Alekse Bečića sa mjesta predsjednika Skupštine.

Martinović je rekao da je juče u Skupštii došlo do prekrajanja izborne volje građana od Koalicije "Crno na bijelo" koja, kako je rekao, tvori novu većinu sa Demokratskom partijom socijalista /DPS/, što smatra da je suprotno Ustavu, izbornoj volji i svim demokratskim principima.

- Kao što smo najavili, sutra u 18.00 časova okupićemo se kod Hrama, gdje ćemo mirno i dostojanstveno izraziti naše demokratsko i Ustavom zagarantovano pravo da, zajedno sa građanima, izrazimo nezadovoljstvo - rekao je Martinović.

On je dodao i da se protesti neće zaustaviti sutra jer, kako je istakao, u toj partiji očekuju da zajedno sa građanima spriječe "izdaju njihovog povjerenja".

Komentari 0
Povezane vijesti
NATO je ubio cijelo mjesto i onda smo ušli u – NATO NATO je ubio cijelo mjesto i onda smo ušli u – NATO
Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO) Skandal u Crnoj Gori: Prekinut derbi za titulu zbog divljanja navijača (VIDEO)
Dio mještana ponovo protestovao protiv izgradnje deponije u Kozjoj Luci Dio mještana ponovo protestovao protiv izgradnje deponije u Kozjoj Luci
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    14h 20m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    15h 4m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    19h 9m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    19h 13m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    4h 40m
    0