Сутра сједница форума за безбједност града Источног Сарајева

03.12.2019. 11:02
0
ИЗВОР: Srna

Форум за безбједност града Источно Сарајево сутра би требало да одржи прву редовну сједницу на чијем дневном реду је, између осталог, информација о успостављеном систему видео-надзора на подручју града.

Пред члановима Форума биће проблематика везана за смјештај и лијечење лица са менталним поремећајем из општине Источна Илиџа у Специјалној болници за психијатрију на Сокоцу, те испуњеност услова за почетак зимске туристичке сезоне 2019/2020. године.

Сједницу је заказао градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић, који је и предсједавајући Форума, који је конституисан 27. маја.

Форум је формиран заједно са локалном Полицијском управом и Министарством унутрашњих послова Републике Српске, а има 25 чланова, представника различитих институција.

Сједница Форума, са почетком у 11.00 часова, биће одржана у просторијама Административног центра града Источно Сарајево, најављено је из Градске управе.

Коментари 0
Повезане вијести
Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    15h 44m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    6h 42m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    15h 8m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    13h 23m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    15h 2m
    0