Sutra sjednica foruma za bezbjednost grada Istočnog Sarajeva

03.12.2019. 11:02
0
IZVOR: Srna

Forum za bezbjednost grada Istočno Sarajevo sutra bi trebalo da održi prvu redovnu sjednicu na čijem dnevnom redu je, između ostalog, informacija o uspostavljenom sistemu video-nadzora na području grada.

Pred članovima Foruma biće problematika vezana za smještaj i liječenje lica sa mentalnim poremećajem iz opštine Istočna Ilidža u Specijalnoj bolnici za psihijatriju na Sokocu, te ispunjenost uslova za početak zimske turističke sezone 2019/2020. godine.

Sjednicu je zakazao gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković, koji je i predsjedavajući Foruma, koji je konstituisan 27. maja.

Forum je formiran zajedno sa lokalnom Policijskom upravom i Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srpske, a ima 25 članova, predstavnika različitih institucija.

Sjednica Foruma, sa početkom u 11.00 časova, biće održana u prostorijama Administrativnog centra grada Istočno Sarajevo, najavljeno je iz Gradske uprave.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dogovoreno da JKP „Sveti Marko“ vrši naplatu za održavanje Gradskog groblja „Crkvice“ Dogovoreno da JKP „Sveti Marko“ vrši naplatu za održavanje Gradskog groblja „Crkvice“
Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    22h 51m
    1
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    4h 19m
    6
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    17h 29m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    18h 1m
    0
  • Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
    23h 34m
    0