Сутра топлије са сунчаним периодима, послије подне облачно

20.04.2022. 15:37
0
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској и ФБиХ сутра се очекује мало топлије вријеме са сунчаним периодима, док ће послије подне доћи до постепеног наоблачења са кишом.

Јутро ће бити хладно, на југу облачно, а у осталим предјелима претежно ведро уз малу облачност, која ће током прије поднева јачати на југу и југозападу доносећи слабу кишу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од нула до пет степени, на југу до осам, у вишим предјелима од минус два, а дневна од 13 до 19, у вишим дијеловима од седам степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, промјенљивог смјера, а крајем дана на југу и југозападу на моменте и појачан, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница минус четири, Калиновик два, Хан Пијесак и Соколац пет, Гацко шест, Зворник, Мркоњић Град и Сребреница седам, Требиње, Бихаћ, Сарајево и Тузла осам, Бијељина, Добој, Билећа, Рибник, Рудо, Шипово, Јајце и Сански Мост девет, Фоча, Градачац и Ливно 10, Бањалука, Приједор, Вишеград и Бугојно 11, Србац и Зеница 12, Мостар и Широки Бријег 15, те Груде и Неум 17 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра претежно сунчано и топлије Сутра претежно сунчано и топлије
Данас промјенљиво, послије подне понегдје киша Данас промјенљиво, послије подне понегдје киша
Сутра дјелимично разведравање Сутра дјелимично разведравање
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    13h 31m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    4h 29m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    12h 55m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    11h 10m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    12h 49m
    0