Сутра у 20.00 часова ватромет у свим градовима Српске и Београду

08.01.2024. 15:56
0
ИЗВОР: srna.rs

Предсједници Републике Српске Милорад Додик и Србије Александар Вучић договорили су за сутра, поводом Дана Републике Српске, синхронизован ватромет у свим градовима Републике Српске, као и Београду, потврђено је у Кабинету предсједника Републике.

Ватромет широм Републике Српске и у Београду договорен је за 20.00 часова, чиме ће бити завршена до сада најспектакуларнија прослава рођендана Републике Српске, која се ове године обиљежава под слоганом "Симбол слободе".

Главни сегменти обиљежавања биће помени најзаслужнијима за настанак и одбрану Српске, као и свечана академија, те пријем, али и сутрашња додјела одликовања заслужним институцијама и појединцима, нарочито свечани дефиле, као и концерти, представе и други пригодни садржаји широм Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    13h 56m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    14h 40m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    18h 45m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    18h 49m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    4h 16m
    0