Свједок утапања мушкараца у Бијељини описао детаље трагедије

04.08.2019. 15:38
0
ИЗВОР: Srpska.info

Бијељински рониоци неуморно трагају за тијелима утопљеника Љубе Мићића (56) и Цвике Симића (56) из семберског села Градац, који су јуче, под још неразјашњеним околностима, потонули заједно с чамцем у Саву.

Потрагу посматрају чланови породице, који су у шоку. Нико не проговара ни ријеч…

Рајо Кнежевић, риболовац који је са обале посматрао драматично потонуће чамца и посљедње тренутке Симића и Мићића, каже да још не вјерује да их нема.

Два пута сам чуо позив за помоћ. Били су 200 до 300 метара удаљени од мене. У једном тренутку чамац је почео да се врти у круг. Окренуо се три до четири пута и потонуо. Као да је пента чамца превагнула и повукла једну страну чамца у дубину. Не могу да схватим шта се догодило“ каже Кнежевић за Аваз.

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић, који је у родбинским везама са несталим Љубом Мићићем, каже да рониоци претражују комплетан ток Саве, све до Раче.

Обојица утопљеника су из мог родног села Градац и с обојицом сам био у фамилијарним, родбинским везама. Љубо ми је био ближи рођак. Користили су мањи чамац, са великом пентом. Не знамо како се све то десило“ рекао је, између осталог Мићо Мићић.

Коментари 0
Повезане вијести
Пронађено тијело мушкарца у ријеци Сави Пронађено тијело мушкарца у ријеци Сави
Свједок испричао да је рањен у нападу у Добровољачкој и ударен кундаком у главу Свједок испричао да је рањен у нападу у Добровољачкој и ударен кундаком у главу
Од четири српска војника заробљена на Меремишљу један подлегао од тортура Од четири српска војника заробљена на Меремишљу један подлегао од тортура
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    19h 11m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    19h 18m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    16h 0m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    10h 38m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    11h 10m
    0