Тамара и Надежда Радовић бриљирале на Републичком такмичењу музичких школа

20.05.2021. 22:50
0
ИЗВОР: Катера

Одлични резултати сестара Тамаре (11) и Надежде (9) Радовић из Пала се настављају, а ове дјевојчице освојиле су прве награде у својим категоријама на XXVII Републичком такмичењу музичких школа у Бањалуци, одржаном од 17. до 19. маја.

Тамара је освојила прву награду у дисциплини клавир, наступивши у класи професорице Вање Баричанин, док је Надежда била најбоља у дисциплини виолина, у класи професорице Николине Чоловић.

  • Талентоване сестре Радовић остварују одличне резултате на пољу музике
    23.04.2021. 21:56

    Сестре Тамара (11) и Надежда Радовић (9) из Пала од раног дјетињства показале су афинитет према класичној музици, те су врло брзо одлучиле да се томе посвете кроз похађање наставе у Основној музи...

Ритам
Талентоване сестре Радовић остварују одличне резултате на пољу музике

О сестрама Тамари и Надежди Радовић из Пала наш портал је већ раније писао, а подсјећамо да су оне ученице подручног одјељења у Палама Основне музичке школе Источно Ново Сарајево.

Према ријечима њихових родитеља за Катеру, дјевојчицама је ово тек друго такмичење откако су почеле да свирају клавир, односно виолину, те додају да су оне оправдале очекивања својих наставника и поновиле одличан успјех остварен на претходно одржаном фестивалу "Примавера" у Бијељини.

Родитељи истичу да су јако поносни на Тамару и Надежду, те да су освојене награде само потврда њиховог рада и талента и велика мотивација дјевојчицама, за постизање још бољих резултата у наредном периоду.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    15h 43m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    14h 38m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    9h 26m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    10h 32m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    19h 0m
    0