Tamara i Nadežda Radović briljirale na Republičkom takmičenju muzičkih škola

20.05.2021. 22:50
0
IZVOR: Katera

Odlični rezultati sestara Tamare (11) i Nadežde (9) Radović iz Pala se nastavljaju, a ove djevojčice osvojile su prve nagrade u svojim kategorijama na XXVII Republičkom takmičenju muzičkih škola u Banjaluci, održanom od 17. do 19. maja.

Tamara je osvojila prvu nagradu u disciplini klavir, nastupivši u klasi profesorice Vanje Baričanin, dok je Nadežda bila najbolja u disciplini violina, u klasi profesorice Nikoline Čolović.

  • Talentovane sestre Radović ostvaruju odlične rezultate na polju muzike
    23.04.2021. 21:56

    Sestre Tamara (11) i Nadežda Radović (9) iz Pala od ranog djetinjstva pokazale su afinitet prema klasičnoj muzici, te su vrlo brzo odlučile da se tome posvete kroz pohađanje nastave u Osnovnoj muzi...

Ritam
Talentovane sestre Radović ostvaruju odlične rezultate na polju muzike

O sestrama Tamari i Nadeždi Radović iz Pala naš portal je već ranije pisao, a podsjećamo da su one učenice područnog odjeljenja u Palama Osnovne muzičke škole Istočno Novo Sarajevo.

Prema riječima njihovih roditelja za Kateru, djevojčicama je ovo tek drugo takmičenje otkako su počele da sviraju klavir, odnosno violinu, te dodaju da su one opravdale očekivanja svojih nastavnika i ponovile odličan uspjeh ostvaren na prethodno održanom festivalu "Primavera" u Bijeljini.

Roditelji ističu da su jako ponosni na Tamaru i Nadeždu, te da su osvojene nagrade samo potvrda njihovog rada i talenta i velika motivacija djevojčicama, za postizanje još boljih rezultata u narednom periodu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama
Najčitanije
  • Morbilima zaraženo 309 lica, u Istočnom Sarajevu 33 lica
    20h 0m
    0
  • Vojno vozilo koje je smrskalo "ford" teže i od autobusa
    2h 30m
    0
  • Danas Sveti Joakim i Ana
    4h 23m
    0
  • Malim herojima u borbi za život potrebna podrška društva
    3h 43m
    0
  • Predstava "Mala sirena" sutra otvara 25. "Lut fest "
    22h 12m
    0