Тегелтија: Божовић остаје кандидат за министра

16.01.2020. 12:39
0
ИЗВОР: СРНА

Предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија изјавио је данас у Сарајеву да Млађен Божовић и даље остаје његов приједлог за министра за људска права и избјеглице у Савјету министара, те да се нада да ће до 4. фебруара и нове сједнице Представничког дома бити завршене потребне консултације и потврђено његово именовање.

Тегелтија је на конференцији за новинаре објаснио да је потврђивање Божовићевог именовања повукао са дневног реда данашње сједнице Представничког дома јер је знао да нема довољан број гласова да буде именован.

Он је негирао да постоји било каква блокада Савјета министара.

-Савјет министара ради, функционише, нема никакве блокаде када је у питању Божовић - истакао је Тегелтија.

Према његовим ријечима, не постоји ниједна замјерка СДА за Божовића, али постоје нека друга неријешена питања на релацији СДА и СНСД која се тичу других нивоа власти.

Тегелтија је рекао да се разговори између СНСД-а и СДА воде свакоднево, те поновио да се нада да ће питање Божовића бити ријешено.

Коментари 0
Повезане вијести
Тегелтија именован за директора УИО Тегелтија именован за директора УИО
Тегелтија смјењује Поџића због отказивања војне вјежбе на Мањачи Тегелтија смјењује Поџића због отказивања војне вјежбе на Мањачи
Тегелтија: Морали смо учествовати у раду заједничких институција Тегелтија: Морали смо учествовати у раду заједничких институција
Најчитаније
  • Пронађен засад марихуане у Палама (ФОТО)
    22h 26m
    1
  • Пронађена Анастасија Кауриновић
    16h 43m
    1
  • Супер људске приче из Фоче: Немања Тривун, херој који спасава животе
    20h 35m
    0
  • Преминуо проф. др Дарко Калајџић
    13h 1m
    0
  • Сјећање на умјетницу Катарину Ивановић
    14h 22m
    0