Тегелтија: Лаловић неће бити руководилац ако је имао било какву нечасну улогу (ВИДЕО)

29.05.2020. 19:39
0
ИЗВОР: РТРС

Предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија рекао је да је Љубиша Лаловић именован за вршиоца дужности директора Агенције за надзор над тржиштем БиХ, те да је расписан конкурс за директора ове агенције.

Тегелтија је навео да је Лаловић дуже од 10 година радио у Министарству вањске трговине и економских односа, што подразумијева да у овом тренутку не постоје формалне препреке за његово именовање, а да је посљедњих неколико година оцјењиван највишом оцјеном за свој рад.

- Данас смо добили информацију да постоји предмет у којем је Лаловић учествовао и имао нечасну улогу. Уколико та информација буде тачна, а ријеч је о веома ружној причи, учествовању у крађи аутомобила, Лаловић не може остати на функцији упркос његовим могућностима да ради посао у државној управи - истакао је Тегелтија.

Он је нагласио да је његов лични став да свако ко је учествовао у таквим предметима не може бити дио руководећих структура, те да је то став и СНСД-а који неће потврдити именовање таквог кадра.

Коментари 0
Повезане вијести
Савјет министара ће прогласити Дан жалости у цијелој БиХ Савјет министара ће прогласити Дан жалости у цијелој БиХ
Карић нови директор ДКПТ-а, Тодоровић Института за стандардизацију БиХ Карић нови директор ДКПТ-а, Тодоровић Института за стандардизацију БиХ
Тегелтија именован за директора УИО Тегелтија именован за директора УИО
Најчитаније
 • ''Вукови" са Пала купили аутомобил Драги Рупару
  19h 41m
  4
 • Традиционално дружење Илиџанаца (ФОТО)
  19h 31m
  2
 • Хеликоптер активан на терену, избачено 25 тона воде, отежани услови за гашање ватре
  19h 46m
  0
 • Заштитите своје љубимце од топлотног удара
  23h 44m
  5
 • Напици који ће освјежити љето
  34m
  0