Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО)

07.05.2024. 21:36
2
ИЗВОР: bilecaonline.com

Једна од најбољих одбојкашица свијета, прослављена репрезентативка Србије Тијана Бошковић одмор проводи у родној Херцеговини.

Тијана је данас са својом баком присуствовала слави Храма Васкрсења Господњег у Пребиловцима.

Тијанина бака иначе живи у Тасовчићима поред Чапљине одакле прослављена одбојкашица вуче коријене и гдје се увијек радо враћа.

Тијана за Топ Портал каже да јој је драго што је у свом родном крају и што празнике проводи у Херцеговини будући да због професионалне каријере нема много времена за породицу и пријатеље.

- Ове године сам раније завршила сезону и имала сам прилику да прославим Васкрс, а затим и нашу крсну славу Ђурђевдан, са породицом и данас смо на слави храма у Пребиловцима - прича Тијана.

Каже да сваки пут када дође у Билећу, гдје је њезина породица, дође барем на дан у Тасовчиће да види баку.

- Сестра и ја смо сваки одмор проводиле у Тасовчићима са баком и дједом тако да сам везана за овај крај. Вежу ме предивне успомене за Тасовчиће и овај крај. Мислим да се види колико ја, гдје год идем, носим Херцеговину у срцу и то се никада неће промјенити. Поносна сам на своје коријене и Херцеговину. Овдје је посебна емоција и осјећам се најљепше са својим људима - поручује прослављена одбојкашица.

Тијана је родни крај одабрала да напуни батерије пред велике изазове. Каже да је тренутно на одмору послије клупских обавеза у Турској, али и да ускоро крећу обвезе са репрезентацијом Србије.

- Овога љета нас чекају Олимпијске игре и то је најважније за нас. Очекивања су велика. Враћамо се годинама са медаљама и ове године очекујемо исто - каже Тијана за Топ Портал.

Тијанина бака Олга са поносом каже да је Тијана наслиједила талент за одбојку од њезине браће, Турањанина из Љубиња који су били одбојкаши.

Слика

Фото: Топ портал

Наглашава да је поносна на обје унуке које су веома успјешне и на пословном и на приватном плану.

Тијана је са одушевљењем дочекана у Пребиловцима, а многобројни мјештани и Херцеговци који су дошли на славу Храма су јој прилазили и тражили да се са њом сликају. Ова славна Херцеговка са свима је размијенила осмјехе и топле ријечи подршке, као и обећање да ће бити још много медаља са Репрезентацијом Србије.

Слика

Фото: Топ портал

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Бане 08.05.2024. 13:57
    Златна дјевојка, Тијана Бошковић! Благо њеним родитељима што је имају, благо Херцеговини цијелом српском роду. Жива нам и здрава била, Бог да Те чува и срећа прати у животу!
  • Generic placeholder image
    Taca 08.05.2024. 08:27
    Bravo bravo!
Повезане вијести
Матуранти Средњошколског центра „Источна Илиџа“ посјетили Пребиловце (ФОТО) Матуранти Средњошколског центра „Источна Илиџа“ посјетили Пребиловце (ФОТО)
Тијана Бошковић проглашена за најкориснију играчицу Тијана Бошковић проглашена за најкориснију играчицу
Езачибаши потврдио продужетак сарадње са Тијаном Бошковић Езачибаши потврдио продужетак сарадње са Тијаном Бошковић
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    22h 54m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    8h 27m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    23h 4m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    8h 33m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    8h 31m
    0