Tijana Bošković u Prebilovcima: Hercegovina je sa mnom gdje god krenem (FOTO)

07.05.2024. 21:36
2
IZVOR: bilecaonline.com

Jedna od najboljih odbojkašica svijeta, proslavljena reprezentativka Srbije Tijana Bošković odmor provodi u rodnoj Hercegovini.

Tijana je danas sa svojom bakom prisustvovala slavi Hrama Vaskrsenja Gospodnjeg u Prebilovcima.

Tijanina baka inače živi u Tasovčićima pored Čapljine odakle proslavljena odbojkašica vuče korijene i gdje se uvijek rado vraća.

Tijana za Top Portal kaže da joj je drago što je u svom rodnom kraju i što praznike provodi u Hercegovini budući da zbog profesionalne karijere nema mnogo vremena za porodicu i prijatelje.

- Ove godine sam ranije završila sezonu i imala sam priliku da proslavim Vaskrs, a zatim i našu krsnu slavu Đurđevdan, sa porodicom i danas smo na slavi hrama u Prebilovcima - priča Tijana.

Kaže da svaki put kada dođe u Bileću, gdje je njezina porodica, dođe barem na dan u Tasovčiće da vidi baku.

- Sestra i ja smo svaki odmor provodile u Tasovčićima sa bakom i djedom tako da sam vezana za ovaj kraj. Vežu me predivne uspomene za Tasovčiće i ovaj kraj. Mislim da se vidi koliko ja, gdje god idem, nosim Hercegovinu u srcu i to se nikada neće promjeniti. Ponosna sam na svoje korijene i Hercegovinu. Ovdje je posebna emocija i osjećam se najljepše sa svojim ljudima - poručuje proslavljena odbojkašica.

Tijana je rodni kraj odabrala da napuni baterije pred velike izazove. Kaže da je trenutno na odmoru poslije klupskih obaveza u Turskoj, ali i da uskoro kreću obveze sa reprezentacijom Srbije.

- Ovoga ljeta nas čekaju Olimpijske igre i to je najvažnije za nas. Očekivanja su velika. Vraćamo se godinama sa medaljama i ove godine očekujemo isto - kaže Tijana za Top Portal.

Tijanina baka Olga sa ponosom kaže da je Tijana naslijedila talent za odbojku od njezine braće, Turanjanina iz Ljubinja koji su bili odbojkaši.

Slika

Foto: Top portal

Naglašava da je ponosna na obje unuke koje su veoma uspješne i na poslovnom i na privatnom planu.

Tijana je sa oduševljenjem dočekana u Prebilovcima, a mnogobrojni mještani i Hercegovci koji su došli na slavu Hrama su joj prilazili i tražili da se sa njom slikaju. Ova slavna Hercegovka sa svima je razmijenila osmjehe i tople riječi podrške, kao i obećanje da će biti još mnogo medalja sa Reprezentacijom Srbije.

Slika

Foto: Top portal

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Bane 08.05.2024. 13:57
    Zlatna djevojka, Tijana Bošković! Blago njenim roditeljima što je imaju, blago Hercegovini cijelom srpskom rodu. Živa nam i zdrava bila, Bog da Te čuva i sreća prati u životu!
  • Generic placeholder image
    Taca 08.05.2024. 08:27
    Bravo bravo!
Povezane vijesti
Maturanti Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ posjetili Prebilovce (FOTO) Maturanti Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ posjetili Prebilovce (FOTO)
Tijana Bošković proglašena za najkorisniju igračicu Tijana Bošković proglašena za najkorisniju igračicu
Ezačibaši potvrdio produžetak saradnje sa Tijanom Bošković Ezačibaši potvrdio produžetak saradnje sa Tijanom Bošković
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    22h 53m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    8h 26m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    23h 3m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    8h 32m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    8h 30m
    0