Током викенда облачно, у недјељу киша, на високим планинама и снијег

21.03.2024. 15:26
1
ИЗВОР: srna.rs

У Републици Српској ће током викенда бити облачно са кишом у недјељу, 24. марта, која ће на високим планинама прећи у снијег, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ће углавном бити облачно уз премјештање падавинске зоне од сјевера и запада ка истоку и југу. У другом дијелу дана доћи ће до постепеног разведравања и сунчанијег времена на сјеверу и западу, али и даље уз промјенљиву облачност.

Минимална температура ваздуха биће од четири до 10, у вишим предјелима један степен, а максимална температура ваздуха од 10 на истоку до 17 на сјевероистоку, на југу 20, а у вишим предјелима од осам степени Целзијусових.

У суботу ће током првог дијела дана бити претежно сунчано и топло уз малу до умјерену облачност. Послије подне ће доћи до наоблачења са сјеверозапада, које увече и у ноћи на недјељу доноси падавине, кишу или локалне пљускове.

Минимална температура ваздуха биће од три до девет, у вишим предјелима нула, а максимална температура ваздуха од 16 до 22, у вишим предјелима од 10 степени Целзијусових.

У недјељу се наставља претежно облачно вријеме са кишом и локалним пљусковима. Током дана усљед пада температуре на високим планинама киша ће прећи у снијег.

Минимална температура ваздуха од три до седам, на југу до 11, у вишим предјелима минус један, а максимална температура ваздуха од 11 на сјеверозападу до 19 на југу и истоку, у вишим предјелима од седам степени Целзијусових.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Печать фотографий онлайн 21.03.2024. 17:11
    Печать фотографий онлайн

    Добрый день, печатаем фотографии по выгодным ценам
    https://kodak-express.com/pechat/foto/

    news@kodak-express.com
    https://kodak-express.com
Повезане вијести
Сутра сунчано и веома топло, температура до 29 степени Сутра сунчано и веома топло, температура до 29 степени
За 1. мај топло и промјенљиво, киша понегдје на југу и западу За 1. мај топло и промјенљиво, киша понегдје на југу и западу
Сутра сунчано и још топлије Сутра сунчано и још топлије
Најчитаније
  • Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
    21h 41m
    3
  • Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
    23h 19m
    0
  • Наоружани нападачи усред дана убили мисицу Еквадора
    19h 27m
    0
  • Још један авио-превозник покренуо летове из БиХ
    16h 34m
    0
  • Оперисан Срђан Ђоковић
    19h 32m
    0