Трапара: Требало би да имамо кандидата за градоначелника и начелника Источне Илиџе

16.05.2020. 16:40
0
ИЗВОР: СРНА

Уједињена Српска требало би да на предстојећим локалним изборима има своје кандидате за градоначелника Источног Сарајева и општине Источна Илиџа, изјавио је предсједник Регионалног одбора ове странке Изборна јединици осам Зоран Трапара.

Трапара је рекао да је на јучерашњој сједници Регионалног одбора ове странке разговарано о припремама за локалне изборе. 

- Наш став је да би требало да имамо своје кандидате за те двије веома важне функције, али о томе ћемо у наредном периоду разговарати и са нашим коалиционим партнерима. Ми до сада нисмо имали преговоре ни са једном партијом, осим неких незваничних са СНСД-ом, али ништа званично није договорено - навео је Трапара.

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове
Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
У ОШ „Петар Петровић Његош“ обиљежен Дан српског јединства (ФОТО) У ОШ „Петар Петровић Његош“ обиљежен Дан српског јединства (ФОТО)
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    16h 15m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    19h 54m
    7
  • Млади кошаркаш Славије каријеру наставља у Меги
    14h 24m
    0
  • Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове
    23h 18m
    2
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    3h 5m
    0