Требиње: Нестао младић Милош Спаић

30.07.2021. 13:10
0
ИЗВОР: СРНА

Полицијска станица Требиње трага за несталим младићем Милошем Спаићем, објавила је његову фотографију и позива грађане да обавијесте полицију уколико га примијете.

Спаић /23/ је нестао 24. јула, висок је између 175 до 180 центиметара, тежине око 75 килограма, средње грађе, кратке црне косе и смеђих очију, има младеж на десном образу, на лијевој руци са унутрашње стране подлактице има тетоважу у облику ромба са натписом на енглеском - земља, ваздух, ватра, вода.

Посљедњи пут је виђен у тексас шорцу, мајици и папучама-јапанкама. Од куће је однио шатор наранџасте боје, саопштено је из Полицијске управе Требиње.

Мјесто становања Спаића је Винска број три А у Требињу.

Полицијска управа Требиње позива све грађане да уколико примијете лице обавијесте најближу Полицијску станицу на бесплатан број телефона 122.

Коментари 0
Повезане вијести
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    16h 41m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    7h 39m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    16h 5m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    14h 20m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    15h 59m
    0