Trebinje: Nestao mladić Miloš Spaić

30.07.2021. 13:10
0
IZVOR: SRNA

Policijska stanica Trebinje traga za nestalim mladićem Milošem Spaićem, objavila je njegovu fotografiju i poziva građane da obavijeste policiju ukoliko ga primijete.

Spaić /23/ je nestao 24. jula, visok je između 175 do 180 centimetara, težine oko 75 kilograma, srednje građe, kratke crne kose i smeđih očiju, ima mladež na desnom obrazu, na lijevoj ruci sa unutrašnje strane podlaktice ima tetovažu u obliku romba sa natpisom na engleskom - zemlja, vazduh, vatra, voda.

Posljednji put je viđen u teksas šorcu, majici i papučama-japankama. Od kuće je odnio šator narandžaste boje, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Mjesto stanovanja Spaića je Vinska broj tri A u Trebinju.

Policijska uprava Trebinje poziva sve građane da ukoliko primijete lice obavijeste najbližu Policijsku stanicu na besplatan broj telefona 122.

Komentari 0
Povezane vijesti
Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole
Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupjela (FOTO) Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupj...
Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO) Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO)
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    9h 17m
    7
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    22h 59m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    22h 27m
    0
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    7h 19m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    21h 18m
    0