Тренинг безбједне вожње за мотоциклисте у Источном Сарајеву

18.04.2022. 10:06
0
ИЗВОР: katera.news

У Источном Сарајеву ће од 13. до 15. маја бити одржан тренинг безбједне вожње за мотоциклисте. Тренинг ће водити цертификовани тренери из Мотолуба Безбедност из Београда, који су вишеструки освајачи европских медаља у тренажној и полигонској вожњи.

Први дан тренинга, 13. мај, намијењен је за теоретски дио вожње и одржаће се у амфитеатру Средње школе "28. јуни". Овај дио тренинга је потпуно бесплатан и отворен за све који желе да науче нешто ново или разговарају са мото-популацијом.

Други и трећи дан, 14. и 15. мај, намијењени су за полигонску вожњу и тренинг, на којем ће сви пријављени проћи комплетну обуку и тренинг.

- На тренингу ће, поред вожње на сопственом мотоциклу, сви учесници имати прилику пробати возити и тренажно возило и пробати дотаћи лимите који су слични као код професионалних возача на мото-тркама. Због великог броја пријављених, практични дио тренинга ће се одржати у двије групе, 14. и 15. – саопштено је из Уније за безбједност мотоциклиста.

Присутним ће се обратити упосленици Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске, саобраћајне полиције Источно Сарајево, Мотолуба Безбедност, Мотолуба Long Riders.

Више информација и пријаве на тренинг могу се наћи на линку ОВДЈЕ , Фејсбук страници Уније за безбједност саобраћаја или на број телефона 065 225 855.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    12h 56m
    12
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    11h 40m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    6h 25m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    3h 24m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    3h 30m
    0