Trening bezbjedne vožnje za motocikliste u Istočnom Sarajevu

18.04.2022. 10:06
0
IZVOR: katera.news

U Istočnom Sarajevu će od 13. do 15. maja biti održan trening bezbjedne vožnje za motocikliste. Trening će voditi certifikovani treneri iz Moto-kluba Bezbednost iz Beograda, koji su višestruki osvajači evropskih medalja u trenažnoj i poligonskoj vožnji.

Prvi dan treninga, 13. maj, namijenjen je za teoretski dio vožnje i održaće se u amfiteatru Srednje škole "28. juni". Ovaj dio treninga je potpuno besplatan i otvoren za sve koji žele da nauče nešto novo ili razgovaraju sa moto-populacijom.

Drugi i treći dan, 14. i 15. maj, namijenjeni su za poligonsku vožnju i trening, na kojem će svi prijavljeni proći kompletnu obuku i trening.

- Na treningu će, pored vožnje na sopstvenom motociklu, svi učesnici imati priliku probati voziti i trenažno vozilo i probati dotaći limite koji su slični kao kod profesionalnih vozača na moto-trkama. Zbog velikog broja prijavljenih, praktični dio treninga će se održati u dvije grupe, 14. i 15. – saopšteno je iz Unije za bezbjednost motociklista.

Prisutnim će se obratiti uposlenici Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, saobraćajne policije Istočno Sarajevo, Moto-kluba Bezbednost, Moto-kluba Long Riders.

Više informacija i prijave na trening mogu se naći na linku OVDJE , Fejsbuk stranici Unije za bezbjednost saobraćaja ili na broj telefona 065 225 855.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu
Povjerenje, brižnost i ljubav za dobrobit djeteta – poruka poslata sa predavanja u SŠ „28. juni“ (FOTO) Povjerenje, brižnost i ljubav za dobrobit djeteta – poruka poslata sa predavanja u SŠ „28. ju...
Najčitanije
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    23h 18m
    1
  • Partizan mijenja ime!
    16h 0m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    20h 33m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    18h 7m
    2
  • Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
    23h 52m
    3