Три медаље за "МТБ Форис“ у Требињу

24.10.2021. 19:22
0
ИЗВОР: Катера

У Требињу је данас оджана МТБ бициклистичка трка “XCM Trebinje 2021” на којој су чланови Бициклистичког клуба “МТБ Форис” Источно Сарајево освојили двије златне и једну сребрном медаљом.

Из Бициклистичког клуба “МТБ Форис” Источно Сарајево учествовала су четири такмичара, Стефан Таушан, Лука Жепинић у категорији Аматери Б, те Драган Стојановић и Миљан Жужа у категорији Аматери Ц. Такмичари из ових категорија су возили стазу дужине 27 километара.

Лука Жепинић је освојио прво мјесто у категорији Аматери Б, као и Миљан Жужа у категорији Аматери Ц, док је Драган Стојановић освојио друго мјесто у категорији Аматери Ц.

МТБ бициклистичка трка “XCM Trebinje 2021” одржана је у  организацији Бициклистичког клуба “Леотар” из Требиња и Бициклистичког савеза Босне и Херцеговине, а на њој су такмичари прикупљали бодове за премијер лигу БиХ.

Коментари 0
Повезане вијести
Избор најљепшег дворишта, балкона и простора заједнице етажних власника Источног Сарајева Избор најљепшег дворишта, балкона и простора заједнице етажних власника Источног Сарајева
Такмичари БК “Форис” из Источног Сарајева успјешни на тркама Такмичари БК “Форис” из Источног Сарајева успјешни на тркама
Рогатичани успјешни на МОСИ „Нова Варош 2022“ Рогатичани успјешни на МОСИ „Нова Варош 2022“
Најчитаније
 • Пало дрво и усмртило дјевојчицу
  14h 32m
  0
 • У Сокоцу украден аутомобил и новац
  14h 16m
  0
 • Два напада на полицијске службенике у Источном Сарајеву
  13h 36m
  0
 • У ЈЗУ Болници „Србија“ по први пут урађена операција атрезије хоане код дјетета
  13h 12m
  0
 • Паљанин Стефан Малбашић међу најбољим студентима у Србији
  9h 32m
  3