Tri medalje za "MTB Foris“ u Trebinju

24.10.2021. 19:22
0
IZVOR: Katera

U Trebinju je danas odžana MTB biciklistička trka “XCM Trebinje 2021” na kojoj su članovi Biciklističkog kluba “MTB Foris” Istočno Sarajevo osvojili dvije zlatne i jednu srebrnom medaljom.

Iz Biciklističkog kluba “MTB Foris” Istočno Sarajevo učestvovala su četiri takmičara, Stefan Taušan, Luka Žepinić u kategoriji Amateri B, te Dragan Stojanović i Miljan Žuža u kategoriji Amateri C. Takmičari iz ovih kategorija su vozili stazu dužine 27 kilometara.

Luka Žepinić je osvojio prvo mjesto u kategoriji Amateri B, kao i Miljan Žuža u kategoriji Amateri C, dok je Dragan Stojanović osvojio drugo mjesto u kategoriji Amateri C.

MTB biciklistička trka “XCM Trebinje 2021” održana je u  organizaciji Biciklističkog kluba “Leotar” iz Trebinja i Biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine, a na njoj su takmičari prikupljali bodove za premijer ligu BiH.

Komentari 0
Povezane vijesti
Muzičari oborili Ginisov rekord svirajući Srpsko-ruski marš (VIDEO) Muzičari oborili Ginisov rekord svirajući Srpsko-ruski marš (VIDEO)
Učenice OŠ „Petar Petrović Njegoš“ najbolje na opštinskom takmičenju Crvenog krsta Učenice OŠ „Petar Petrović Njegoš“ najbolje na opštinskom takmičenju Crvenog krsta
Takmičari Tekvondo kluba „Tigar“ na takmičenju G1 Open BiH Takmičari Tekvondo kluba „Tigar“ na takmičenju G1 Open BiH
Najčitanije
 • Uhapšeno lice iz Istočne Ilidže
  10h 39m
  0
 • Uhapšen osumnjičeni za skrnavljenje spomen-ploče na Vracama
  6h 18m
  0
 • Vraćao se sa svinjokolja, pao na nož i preminuo
  12h 51m
  0
 • Glavaš osudio odluku Vlade RS o ukidanju kancelarije Republičkog zavoda za zaštitu kulture u Palama
  10h 13m
  0
 • Premijera filma "Čiko, ja sam živ, nemoj da me ubiješ"
  11h 3m
  0