Тродневна манифестација за лијечење Тијане Радовић у Милићима

04.10.2022. 08:12
0
ИЗВОР: srna.rs

У Средњошколском центру /СШЦ/ "Милутин Миланковић" у Милићима данас ће почети тродневна хуманитарна манифестација "Огледало душе" намијењена прикупљању новчаних средстава за лијечење Тијане Радовић из Братунца.

Тијана Радовић из Братунца лијечи се од лимфобластне леукемије, а за терапију матичним ћелијама на једној клиници у италијанском граду Болоња потребно је обезбиједити 160.000 евра.

Један од организатора манифестације Оља Бабић рекла је Срни да ће од 12.00 часова бити уприличена изложба радова и наступ ученика милићких основне и средње школе, те обданишта "Полетарац".

Она је додала да ће од 18.00 часова у Спортском центру бити одржано традиционално вече на којем ће наступити културно-умјетничка друштва из Братунца и Милића, а сутра у Спортском центру од 10.30 часова спортско такмичење основаца, средњошколаца и малишана из обданишта "Полетарац".

Бабићева је додала да ће за крај манифестације у четвртак, 6. октобра, од 18.00 часова бити одржано књижевно и музичко вече.

- Новцем добијеним за учешће на семинару који је организовала омладинска организација из Сарајева `СХЛ` одлучили смо да приредимо манифестацију која ће омогућити прикупљање средстава за Тијану Радовић, а сав приход од улазница ићи ће на њен рачун - навела је Бабићева.

Координатор Савјета ученика у СШЦ-у Радојка Савкић рекла је да ову акцију организују заједно са Савјетом ученика основне школе и милићким обдаништем и да желе да покажу да заједно могу постићи све, те позвала грађане да дају свој допринос овој хуманитарној манифестацији.

До краја октобра сви који желе могу да помогну и позивом на хуманитарни број 1403 и донирају једну КМ за Тијанино лијечење.

До сада су у овој хиуманој мисији учествовали многи млади људи, спортисти, удружења, а међу њима је Влада Републике Српске.

Помоћ за Тијанино лијечење може се уплатити и на рачуне: 5514502573910 858, IBAN: BA395514502873911197. 

Коментари 0
Повезане вијести
Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    4h 13m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    17h 10m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    15h 32m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    1h 24m
    1
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    17h 46m
    3