"Тројка из блока" ове године и у Палама

29.08.2022. 13:40
0
ИЗВОР: katera.news

Спортско-хуманитарна манифестација „Тројка из блока“ биће одржана у недјељу, 11. септембра, на игралишту у новом парку поред Основне школе „Пале“.

- Претходних година, `Тројка из блока` организована је испред Храма Сабора Светог архангела Гаврила на Студентском тргу у Палама, међутим, ове године дошло је до промјене локације, због тога што желимо да популаризујемо спортска игралишта широм наше општине - саопштили су организатори.

Манифестацију већ традиционално организују Хуманитарна организација „Срби за Србе“, у сарадњи са локалном екипом „Streetball Pale“, а циљ је прикупљање материјалних средстава за помоћ социјално угроженим категоријама становништва.

- Ријеч је хуманитарном такмичењу у брзом шутирању тројки на који су добро дошле све генерације - истакли су је из Хуманитарне организације „Срби за Србе“.

Програм почиње у 18.00 часова, пријава за учешће на овој манифестацији износи 5,00 КМ, а грађани ће имати и могућност куповине неког од производа у бутику који ће бити у непосредној близини игралишта.

Екипа „Streetball Pale“ организатор је једне од најпопуларнијих спортских манифестација на подручју Републике Српске, Међународног ФИБА турнира у уличном баскету.

- Позивамо све људе добре воље да, својим скромним доприносом, помогну онима којима је помоћ најпотребнија. Ова манифестација је доказ да спорт и хуманост иду руку под руку - порука је „Streetball Pale“.

Прва „Тројка из блока“ у Републици Српској организована је баш у Палама 2015. године, а, након неколико година паузе, обновљена је 2020. и одржана поново 2021. године.

Коментари 0
Повезане вијести
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Крађа у Палама Крађа у Палама
Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ Паљанка Наташа Павловић најбоља поентерка првенства БиХ
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    3h 39m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    16h 16m
    2
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    20h 4m
    0
  • Крађа у Палама
    1h 57m
    0
  • Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
    19h 48m
    0