Тунгуз: Срећан сам што сам дио "Славије"

28.01.2022. 17:43
3
ИЗВОР: sportdc.net

Кошаркаши Славије ће утакмицом у недјељу у Бањалуци против Академије Борца наставити такмичење у Првој лиги Републике.

Биће ово прва утакмица у 2022. години за Славији, а након што је меч првог кола другог дијела против Дрине Принцип одложен због лоше здраствене ситуације у Славији.

- Да, очекује нас други дио сезоне. По мени, биће још захтјевније и теже него у првом дијелу. Морамо ући фокусирани у сваки меч који је пред нама и без калкулација како бисмо остварили што бољу позицију у плеј офу. Зимску паузу смо максимално искористили да се што боље припремимо за предстојећи дио првенства, тако да смо спремни за оно што нас очекује - рекао је за портал "SportDC.net" Александар Тунгуз. 

Имала је Славија током паузе проблема са повредама, болести играча, коронавирусом, тако да је и одложен меч првог кола.

- Имали смо нажалост доста пехова, било је играча и са грипом. Сада је то све прошло, то је најбитније. Сви момци су се вратили и ето на неки начин нам је и годило то што је првенство помјерено за седам дана. 

Зна Тунгуз да неће бити лако против Борчевог подмлатка, али уз максималну озбиљност и концентрацију вјерује у побједу на страни.

- Борац Академија је млада и перспективна екипа. Момци који су жељни доказивања и у мечеве улазе растерећено. Очекујем утакмицу високог интезитета, са доста трчања и са брзом игром. Искуство је на нашој страни. У пуном смо саставу, тако да од самог почетка утакмице можемо ући агресивно и озбиљно, без много калкулација. Наравно, очекујем позитиван исход по нас.

Нису у Славији крили да им је амбиција борба за прво мјесто, а то је и даље отворено, мада су свјесни и они да је ту сада Будућност први фаворит.

- Имамо шансу да уђемо у највиши ранг бх. кошарке, али за сада је рано причати о томе. На нама је да дамо све од себе и идемо полако од утакмице до утакмице.

Александар Тунгуз је љетос стигао у Славију и није зажалио.

- Прошло је пола године од како сам овдје. Није се било тешко навићи на нову средину када поред себе имаш добре момке и саиграче поред себе, а то Славија има. Сви у клубу, од управе и тренера, па до играча су максимално коректни од почетка сезоне и ово је добар избор и срећан сам што сам дио ове приче.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Hm 28.01.2022. 20:36
    Uložili 15 miliona maraka a sala prdi prazna
  • Generic placeholder image
    Sportista 28.01.2022. 20:28
    Imate dobar tim, ali su vam uslovi za rad nikakvi. Zašto ne trenirate i ne igrate u novoj dvorani? Da li smo je pravili za političke skupove pozicije i opozicije ili za vas?
  • Generic placeholder image
    Анонимно 28.01.2022. 18:09
    Tunguz HAHAHAHAHAHHA
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    6h 16m
    10
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    5h 0m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    21h 13m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    17h 27m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    22h 19m
    0