Туристичка организација „Јахорина“ на сајму у Београду

18.02.2020. 10:05
0
ИЗВОР: Srna

Туристичка организација "Јахорина" и ове године ће туристичке потенцијале града Источно Сарајево представити на Међународном сајму туризма у Београду, који ће трајати од четвртка до недјеље, односно од 20. до 23. фебруара.

Туристичка организација "Јахорина" ће ове године први пут имати сопствени штанд, дизајниран у сарадњи са истоименим Олимпијским центром /ОЦ/, величине 50 метара квадратних, у хали један Београдског сајма.

На штанду ће се представити и Удружење хотелијера Јахорина, као и Ски-центар Равна планина и Требевић.

Биће представљена цјелокупна туристичка понуда, са посебним нагласком на планирана дешавања у марту на Јахорини, као и на љетну туристичку сезону, саопштено је из Туристичке организације.

-С обзиром на одличне резултате које Јахорина биљежи током зимске туристичке сезоне, очекујемо велики број посјетилаца на штанду- истиче се у саопштењу.

У Туристичкој организацији кажу да им је најављено да ће њихов штанд посјетити бројни представници медијских кућа, као и партнери Јахорине, а представници Туристичке организације, ОЦ и Удружења хотелијера имаће састанак са највећим британским туроператором "Туи УК и Ирска" /TUI UK&IRELAND/.

Међународни сајам туризма у Београду, који се одржава 41. пут, највећа је туристичка манифестација у региону, са укупно 1.100 излагача из 50 држава, а коју посјети више од 80.000 људи.

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    9h 17m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    10h 1m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    14h 6m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    14h 10m
    2
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    3h 41m
    0