У четвртак хуманитарна журка за помоћ Милени Божић

14.09.2021. 11:37
0
ИЗВОР: СРНА

У Бијељини ће у четвртак, 16. септембра, у клубу "Хангар" бити одржана хуманитарна журка за помоћ Милени Божић из семберског села Остојићево којој је за реконструктивне операције лица и главе потребно још око 100.000 евра након несреће која јој је нарушила физички изглед и промијенила живот из коријена.

Иницијатор одржавања журке је Бијељинац Милош Коловић, студент Факултета техничких наука у Новом Саду, а техничку помоћ у реализацији пружиће Републичка странка Српске (РСС) и компанија ТРБ, саопштено је из ове странке.

Коловић је нагласио да ће сав профит од продаје пића бити намијењен нашој суграђанки Милени, која је показала да невјероватан борац.

-У музичком дијелу вечери наступиће пјевач Алекса Љубоја из Београда, те позивам све младе, али и старије суграђане, да нам се придруже, да покажемо солидарност, те да Милени пошаљемо поруку да није сама - истакао је Коловић.

Он је додао да је резервације за журку могуће обавити путем телефона 065 72 21 11. Почетак журке предвиђен је за 21.30 часова. Милена Божић (30), правница, помагала је родитељима на имању када је кардан пољопривредне машине ухватио њену косу завезану у реп и искинуо јој цијели скалп главе, заједно са мишићима чела, сљепоочница и аркадом изнад лијевог ока.

Након стравичне несреће која се догодила 23. септембра прошле године Милена је на друштвеним мрежама објавила да јој нарушени изглед неће покорити ментални и духовни свијет и одлучила је да се бори и да посредством друштвених мрежа и пријатеља покуша сакупити 100.000 евра за наставак лијечења.

Послије неколико операција у Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањалуци и на ВМА у Београду љекари су јој рекли да ће бити потребно најмање годину дана да ране зарасту, а да би након тога на ред могли доћи реконструктивни захвати.

До 30. септембра отворен је и хуманитарни број 1403 за прикупљање помоћи, а заинтересовани могу уплатити средства и на жиро рачун – 1995726001059064.

Коментари 0
Повезане вијести
На хуманитарном концерту прикупљено 4.000 КМ за Милену Божић На хуманитарном концерту прикупљено 4.000 КМ за Милену Божић
Храброј Милени потребна наша помоћ Храброј Милени потребна наша помоћ
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    12h 47m
    7
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    12h 52m
    1
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    13h 44m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    13h 58m
    0
  • Када радник има право на скраћено радно вријеме?
    12h 41m
    0