У Херцег Новом одржан хуманитарни концерт „За наше Косово и Метохију“

13.08.2019. 13:03
0
ИЗВОР: Спутник

Поводом 800 година самосталности Српске православне цркве и 630 година Косовске битке, хуманитарна фондација „Делије“ синоћ је на Канли кули у Херцег Новом одржан 29. хуманитарни концерт „За наше Косово и Метохију“.

У богатом културно-умјетничком програму наступили су Ивана Жигон и Косовски божури, група 357 и Трубачки оркестар Марка Глигоријевића, уз специјалне госте вечери – Владу Георгиева и Даницу Црногорчевић.

Концерт „За наше Косово и Метохију“ на Канли кули приређен је у склопу овогодишњег Трга од ћирилице, у организацији црквене општине Херцег Нови – Митрополије црногорско-приморске.

Поред концерата по Србији, Републици Српској и Сјеверној Македонији, фондација „Делије“ је до сада организовала четири концерта у Црној Гори, на којима је скупљено преко 35.000 евра за помоћ и обнову српских светиња на Косову и Метохији. 

Коментари 0
Повезане вијести
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока Косовски специјалци претукли Србина и пријетили му пиштољем код Зубиног Потока
У суботу хуманитарни концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“ У суботу хуманитарни концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“
Најчитаније
  • Крађа у Палама
    22h 25m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    47m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    18h 52m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    21h 40m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    15h 1m
    0