У хуманитарном базару у Сокоцу прикупљена 2881 КМ за Терзиће из Мокрог и Милицу из Кнежине

10.02.2024. 14:35
0
ИЗВОР: katera.news

Савјет ученика Средњошколског центра "Василије Острошки" Соколац одржао је данас хуманитарни базар "Заједно можемо све" за помоћ породици Терзић из Мокрог и дјевојчици Милици Јовановић из Кнежине.

Коодринатор-професор Ања Крсмановић рекла је Катери да је на базару прикупљена 2881 КМ, те да је пријатно изненађена колико суграђана се одазвало овој хуманитарној акцији.

Она се захвалила посјетиоцима који су куповином једне од њихових услуга које су понудили на базару, помогни овим породицама.

Крсмановићева је подсјетила да су у холу школе наступили талентовани ученици као улични свирачи, да је један од кабинета био преуређен у кутак за уљепшавање, други као кутак за игрице, док су се у трећем продавали слаткиши које су ученици сами припремали.

У једној од просторија налазио се и кутак за умјетност, гдје су заинтересовани могли да купе књиге, умјетничке слике, цртеже и ликовне радове.

У пожару који је букнуо у породичној кући у насељу Карађорђево у Мокром код Пала 15. јануара смртно је страдала осмогодишња дјевојчица и њена тридесеттрогодишња мајка, а изгорјели су приземље и спрат куће.

Милица Јовановић је ученик у Основној школи на Сокоцу, а недавно је тешко повријеђена у саобраћајној незгоди.

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО) У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО)
Најчитаније
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    17h 20m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    18h 31m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    19h 57m
    0
  • Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
    20h 2m
    0
  • Сара Ћирковић шампионка Европе: Пресрећна сам и препоносна
    19h 30m
    0