У Источном Сарајеву зимске службе спремно дочекале први снијег

03.12.2019. 09:13
0
ИЗВОР: Srna

Предузећа задужена за зимско одржавање путева у општинама Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа спремно су дочекала први овогодишњи снијег, тако да су грађани јутрос затекли очишћене и посуте саобраћајнице.

Директор Комуналног предузећа "Рад" Источно Ново Сарајево Бојан Јолић рекао је Срни да су екипе овог предузећа од јутрос на терену, те да није било никаквих тешкоћа током чишћења саобраћајница на подручју ове општине.

-На вријеме смо обавили неопходне припреме за зимско одржавање. Припремили смо довољно абразивног материјала и ту неће бити проблема. Наш највећи проблем је застарјела механизација која се често квари, мада смо уложили максималне напоре да и њу адекватно припремимо- навео је Јолић.

Директор предузеће "Илиџа путеви" Добривоје Братић каже да су путеви у Источној Илиџи већ очишћени и адекватно посути, те да ће екипе овог предузећа наставити да дежурају и по потреби интервенишу.

Братић је навео да "Илиџа путеви" располажу квалитетном и добро припремљеном механизацијом, те да је обезбијеђено довољно абразивног материјала.

Коментари 0
Повезане вијести
Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа
Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“ Кошаркаши „Славије“ у недјељу дочекују „Посушје“
Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    20h 47m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    18h 22m
    7
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    23h 30m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    4h 21m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    2h 48m
    0