U Istočnom Sarajevu zimske službe spremno dočekale prvi snijeg

03.12.2019. 09:13
0
IZVOR: Srna

Preduzeća zadužena za zimsko održavanje puteva u opštinama Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža spremno su dočekala prvi ovogodišnji snijeg, tako da su građani jutros zatekli očišćene i posute saobraćajnice.

Direktor Komunalnog preduzeća "Rad" Istočno Novo Sarajevo Bojan Jolić rekao je Srni da su ekipe ovog preduzeća od jutros na terenu, te da nije bilo nikakvih teškoća tokom čišćenja saobraćajnica na području ove opštine.

-Na vrijeme smo obavili neophodne pripreme za zimsko održavanje. Pripremili smo dovoljno abrazivnog materijala i tu neće biti problema. Naš najveći problem je zastarjela mehanizacija koja se često kvari, mada smo uložili maksimalne napore da i nju adekvatno pripremimo- naveo je Jolić.

Direktor preduzeće "Ilidža putevi" Dobrivoje Bratić kaže da su putevi u Istočnoj Ilidži već očišćeni i adekvatno posuti, te da će ekipe ovog preduzeća nastaviti da dežuraju i po potrebi intervenišu.

Bratić je naveo da "Ilidža putevi" raspolažu kvalitetnom i dobro pripremljenom mehanizacijom, te da je obezbijeđeno dovoljno abrazivnog materijala.

Komentari 0
Povezane vijesti
Milan treba našu pomoć – pozovi 17047 Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
Preminula Vera Grgić Preminula Vera Grgić
Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
Najčitanije
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    15h 42m
    0
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    4h 55m
    0
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    4h 49m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    4h 26m
    1
  • Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić
    19h 46m
    0