У кругу циркуса у Сарајеву пас изгризао ногу дјечака

02.10.2019. 11:22
0
ИЗВОР: Srpska.info

Дјечак из Сарајева, ученик осмог разреда основне школе, заувијек ће памтити синоћњи одлазак у циркус који се налази на Алипашином Пољу, јер га је звјерски напао пас у власништву циркуса.

Права драма одвијала се у уторак навече у кругу циркуса Bella који се већ неколико седмица одржава недалеко од РТВ дома, пише Klix.

Према ријечима свједока, дјечак се кретао према улазу у циркус када је на њега скочио пас који је био везан.

Оборио га је на земљу и почео уједати при томе му нанијевши повреде на бутини. Фотографије довољно говоре колико је ситуација била опасна.

На терен су изашли полицијски службеници и екипа Хитне помоћи, а након медицинског третмана повреде су констатоване као лакше.

– Није било стандардних ознака “чувај се пса” и није било адекватне ограде. Иако је био везан, пас је имао простора да скочи на дјечака и почне га гристи. Чули смо да се у овом циркусу догодио исти случај прошле године у Мостару – рекао нам је очевидац који је казао да су након овог немилог догађаја одговорни у циркусу почели постављати сигурносну ограду и ознаке.

Из МУПКС рекли су да је пас био везан и да се напад догодио код камп кућица.

– На мјесто догађаја одмах су изашли полицијски службеници Треће ПУ – ПС Нови град те о наведеном сачинили службену забиљешку, у којој је констатовано да је дјечак имао намјеру посјетити забавни парк, али да није знао гдје је тачно улаз па је ушао у дио гдје се налазе камп кућице и ту га је напао пас који је био везан – рекао је за Klix портпарол МУП КС Мирза Хаџиабдић.

Полиција наставља даљњи рад на расвјетљавању наведеног догађаја и утврђивању свих околности под којима је дошло до наношења лакших тјелесних повреда дјетету које је након указане љекарске помоћи на КУМ УКЦ Сарајево пуштено на кућно лијечење.

Коментари 0
Повезане вијести
Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу Митрополит Хризостом: Христово васкрсење да буде васкрсење у срцима, душама, животу
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    14h 25m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    13h 56m
    2
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    14h 19m
    0
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    10h 12m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    6h 7m
    2