У Матичној библиотеци почиње обиљежавање "Дјечије недјеље"

04.10.2021. 15:27
0
ИЗВОР: Катера

Матична библиотека Источно Сарајево обиљежити Недјељу дјетета, а програм обиљежавања почиње у сриједу, 6. октобра, у 12.00 часова у Дјечијем одјељењу Матичне библиотеке.

Овом приликом биће завршен „Љетни програм читања“ у коме су анимирана дјеца да током љетног распуста прочитају што већи број књига, а биће проглашен и најчиталац.

Поводом проглашења најуспјешнијих читалаца Дјечије библиотеке организован је и посебан програм у коме ће учествовати полазници радионица Дјечије библиотеке.

На овај начин Матична библиотека настаља са активностима које подстичу дјецу и родитеље да корсите услуге библиотеке и ради на промоцији читања и образовања.

Прва недјеља у октобру традиционално се обиљежава као „Дјечија недjеља“ с циљем да се кроз различите манифестације укаже на важност препознавања потреба сваког дјетета и адекватног реаговања у свим ситуацијама у којима се дјеца нађу на свом путу одрастања.

Коментари 0
Повезане вијести
Промоција књиге Љиљане Николић Мајмуновић „Путевима моје душе“ Промоција књиге Љиљане Николић Мајмуновић „Путевима моје душе“
Петровић: Охрабрити и инспирисати дјецу да износе своје идеје Петровић: Охрабрити и инспирисати дјецу да износе своје идеје
Радионица за родитеље и дјецу Уроша Петровића у Источном Новом Сарајеву Радионица за родитеље и дјецу Уроша Петровића у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
 • Ухапшена лица због крађе у Источном Новом Сарајеву
  18h 23m
  0
 • Незгода у Дечанској улици, аутомобил откинуо стуб уличне расвјете
  6h 21m
  0
 • Минималац у Српској 650 КM
  12h 36m
  0
 • Да ли се некадашњи гигант дефинитивно гаси?
  14h 25m
  0
 • Свједок: Причао сам са дјететом да не чује како му силују мајку
  14h 2m
  0