У Матичној библиотеци почиње обиљежавање "Дјечије недјеље"

04.10.2021. 15:27
0
ИЗВОР: Катера

Матична библиотека Источно Сарајево обиљежити Недјељу дјетета, а програм обиљежавања почиње у сриједу, 6. октобра, у 12.00 часова у Дјечијем одјељењу Матичне библиотеке.

Овом приликом биће завршен „Љетни програм читања“ у коме су анимирана дјеца да током љетног распуста прочитају што већи број књига, а биће проглашен и најчиталац.

Поводом проглашења најуспјешнијих читалаца Дјечије библиотеке организован је и посебан програм у коме ће учествовати полазници радионица Дјечије библиотеке.

На овај начин Матична библиотека настаља са активностима које подстичу дјецу и родитеље да корсите услуге библиотеке и ради на промоцији читања и образовања.

Прва недјеља у октобру традиционално се обиљежава као „Дјечија недjеља“ с циљем да се кроз различите манифестације укаже на важност препознавања потреба сваког дјетета и адекватног реаговања у свим ситуацијама у којима се дјеца нађу на свом путу одрастања.

Коментари 0
Повезане вијести
У четвртак промоција књиге „...и друге приче“ Саше Кнежевића У четвртак промоција књиге „...и друге приче“ Саше Кнежевића
Промоција књиге Мирка Шошића „Живот у рату (доктори у рату)“ у Источном Новом Сарајеву Промоција књиге Мирка Шошића „Живот у рату (доктори у рату)“ у Источном Новом Сарајеву
Књижевно вече Драгана Вилића у Источном Новом Сарајеву Књижевно вече Драгана Вилића у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    18h 24m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    15h 59m
    6
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    1h 58m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    21h 7m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    25m
    0